Skudsår

Vis stort billede
Skudsår

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Midt i den dejligste ferietid i den eftertragtede ferieby Sæby går tiden i stå for den smukke Anna Storm med det majsgule hår og de grønne øjne. Måske har en finskytte skaffet sig overblik fra den hvide kirkes klokketårn. Før kunne hun bruge timer på at tilberede spændende provencalske retter efter sin elskede bedstemor Emmanuelle Deforges’ opskrifter og servere dem for sin mand, Asger, og de øvrige krigere i Rigsvåbnet. Nu lever hun pludselig af færdigretter og tjubang-mad. En intensiveret træning har slidt huldet af alle i styrken. Kampen mod ondskaben er for alvor i gang.

Uddrag af bogen
Hun kom op med elevatoren til 4. sal, hvor et dejligt lys faldt ind ad vinduerne. På ingen tid fik hun afført sig sine få stykker tøj og stod under bruseren, mens vandet strømmede ned over hendes unge, velskabte krop. Så ringede det naturligvis på døren. Ærgerlig slukkede hun for vandet, trak i sin røde frottebadekåbe og gik ud for at lukke op.
”Hvem er det?” råbte hun.
”En pakke med bøger fra ekspresbudet!” lød svaret.
Hun låste op og fik et kraftigt puf ind i lejligheden. Hun udstødte et forskrækket skrig, faldt om i entreen og nåede at se to mænd, den ene med en papkasse, der selvfølgelig kunne indeholde bøger. Så mærkede hun et stik i halsen og mistede bevidstheden. Alt blev sort.

Om forfatteren
Tom Oxager er lystmorder og det idylliske Sæby er stedet, hvor ideerne bliver til krimier. De seks bøger om Anna Storm og Rigsvåbnet tager alle udgangspunkt i hans elskede by ved havet, men færdes i højt tempo over hele Europa.

To bøger med en anden personkreds fabulerer over livet i den lille provinsby, hvor gerninger og ugerninger veksler i lystig rækkefølge.

Besøg forfatteren og billedkunstnerens verden på: www.tom-ox.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tom Oxager
Sideantal: 202
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Jessica Heick
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 150 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 314 g
Udgivelsesdato: 10 Apr 2016
Oplagsdato: 10 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793420571

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk