Skoven er tavs

Vis stort billede
Skoven er tavs

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

En smuk efterårsmorgen finder den unge skovfoged, Diana Westermann, resterne af et lig. Kragerne viser hende vejen til jagttårnet, men de har ikke efterladt meget af liget, og der er ikke meget at gå efter for kriminalkommissær Judith Krieger. De store skove og dybe dale uden for Köln virker ikke længere så idylliske, og roen er forstyrret i den ashram, der ligger nok så nydeligt i skoven. Krieger er sikker på, løsningen skal findes i skoven, men hendes efterforskning kommer ikke rigtig nogen vegne. Skoven er tavs.
Mere og mere indædt kæderyger hun sig længere og længere væk fra en ordentlig efterforskning, hvor det eneste, hun afslører, er sine mange lig i lasten. Hun kan ikke samarbejde med sin nye partner, den ambitiøse sportsmand, Manni, og efterhånden bliver det tydeligt selv for hendes sympatiske chef, at hun ikke magter opgaven. Men heller ikke den evindelige pebermyntepastil-tyggende Manni kan levere varen, før en skræmmende effektiv Krieger pludselig overrasker.

Forfriskende at komme ud af de svenske skove – og ind i de tyske. Echt Geil. Sissel-Jo Gazan, Femina

Klönne er befriende stor i slaget, når hun skaber mystik i skovene og giver os glimt fra livet i ashramen, hvor den nok står på yoga, men også sex i krogene. Og skoven er bestemt ikke tavs, men larmer, når Klönne tager os dybt ind i den og får den til at spejle personernes sindsstemning. Berlingske Tidende

Portrættet af Judith er et stærkt argument for at læse denne bog. ALT for damerne

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gisa Klönne
Sideantal: 376
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Henrik Koitzsch
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Michael Krefeld
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Modtryk
Udgivelsesdato: 07 Jun 2010
Oplagsdato: 07 Jun 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770534932

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk