Skarpe genstande

Vis stort billede Tilføj
Skarpe genstande

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Andre bøger af Gillian Flynn: Mørke steder

En ung kvindelig journalist sendes af sin redaktør tilbage til sin hjemby i Mossouri, hvor der er sket et mord på en lille pige. Under hendes ophold findes liget af endnu er lille pige. At rapportere om hændelserne bliver vanskelig, for hendes familiebaggrund synes uløseligt knyttet til mordene. En intens psykologisk thriller om cutting, at skære i sig selv.

OND over hendes hofteben, GIRL hen over hendes hjerte.

Efter et kort ophold på et psykiatrisk hospital, fører Camilles første opgave for den andenrangs avis, hvor hun arbejder, hende modstræbende tilbage til hendes fødeby for at dække mordet på to helt unge piger. Installeret i familiens victorianske palæ er Camille jaget af barndommens tragedie, som hun har brugt hele sit liv på at prøve at skære væk fra sin hukommelse.

ONDSKABSFULD på hendes håndled, LUDER på hendes ankel.

Som Camille arbejder med at afsløre sandheden om de to voldsomme mord, identificerer hun sig mere og mere med de to unge ofre. Forfulgt at sine egne dæmoner er Camille nødt til at konfronteres med, hvad der skete med hende i barndommen.

"Det er en rystende god debut, og Flynns næste bog vil blive afventet med tilbageholdt åndedræt, for med Skarpe genstande tegner hun til at blive stor."
* * * * * B.T.

"Plottet holder - kompositorisk i orden, og bogen er bare forrygende spændende læsning. Det er en meget skarp pen, der har været i gang."
* * * * * Jydske Vestkysten

"Skærer i nerverne. God fornøjelse." Bo Bjørnvig, Weekendavisen

Gillian Flynn , født 1971, er ledende tv- og filmkritiker på ”Entertainment Weekly”. Hun bor i Chicago, hvor hun skriver på sin tredje roman. Hendes far er film processor og hendes mor er lærer i retorik. 'Mørke steder' er forfatterens anden bog, hendes første bog er 'Skarpe Genstande', som blev udgivet på dansk i 2007.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gillian Flynn
Sideantal: 312
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Katrin Agency
Omslagsgrafiker: Katrin Agency
Originaltitel: Sharp objects
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Anne Mette Poulsen
Oplag: 2
Udgave: 4
Udgiver: Jentas
Bredde: 137 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 340 g
Udgivelsesdato: 09 Jan 2013
Oplagsdato: 09 Jan 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776773076

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk