Sikre tegn på din død

Vis stort billede Tilføj
Sikre tegn på din død

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

En patient forsvinder fra Akershus Universitetshospital. Samme nat bliver han fundet i et skab i kælderen med fem stik i maven og struben skåret over. Da tidligere retsmediciner Jennifer Plåterud bliver tilkaldt for at undersøge liget, ved hun ingenting om, hvor involveret hun selv er i drabet. Et møde mellem Jennifers søn Sigurd og den smukke, mystiske Katja bliver skæbnesvangert. Et blik er nok til, at han forlader sin kæreste og indleder et intenst, erotisk forhold til den svenske servitrice. Da Katja vikler sig ind i en spiral af vold, hjælper Sigurd. Han gør ting, han inderst inde ved er forkert, men han er en mand, der som regel lander på benene. Som regel.

SIKRE TEGN PÅ DIN DØD er en psykologisk thriller med højt tempo og højt spændingsniveau. Et internationalt drama med Akershus Universitetshospital i Oslo som udgangspunkt og komplicerede menneskelige relationer som omdrejningspunkt.

Særkendet for Damhaug er, at han sjældent lader sig lokke til de pænt arrangerede eksistentielle løsninger. Livet kan være noget rod, og sådan er det da også i hans historier. Jyllands-posten ★ ★ ★ ★

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Torkil Damhaug
Sideantal: 424
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Henrik Koitschz
Originaltitel: Sikre tegn på din død
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Ilse M. Haugaard
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Modtryk
Udgivelsesdato: 13 Mar 2014
Oplagsdato: 13 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771460988

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Sikre tegn på din død Modtryk