Sidste bus til Woodstock (storskrift)

Vis stort billede
Sidste bus til Woodstock (storskrift)

899,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Storskrift
2 bind
En sen efterårsaften bliver liget af en ung pige fundet på en pubs parkeringsplads. Det ligner ikke bare overlagt mord, men også et bestialsk seksuelt overgreb. Det bliver en kompliceret sag for den excentriske kommisær Morse og hans jordnære makker, kriminalassistent Lewis. Deres første opgave sammen. Morse må hele følelsesregisteret igennem, før han med Lewis’ hjælp kan tolke sporene rigtigt og indkredse morderen.
'Sidste bus til Woodstock' er første bind i Colin Dexters prisbelønnede serie af kriminalromaner med Morse i hovedrollen. En serie på i alt tretten bind. Chief Inspector Morse er kendt og elsket i kraft af den fremragende engelske tv-serie. Forfatteren bag er en udsøgt pennefører, der kender sine miljøer og personer – og skaber sublime intriger. De udspiller sig alle i omegnen af Oxford, den ærværdige universitetsby med spænding og uhygge ulmende under den pæne overflade. Colin Dexter har boet i Oxford siden 1966.
”Ét er levende billeder, et andet elegant prosa. Man snyder sig selv for en stor oplevelse, hvis man kun oplever kommissær Morse på skærmen. Colin Dexter er den helt store fornyer af den klassiske, engelske kriminalroman.”
Politiken

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Colin Dexter
Sideantal: 414
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christinna Lykkegaard Nilsson
Originaltitel: Last bus to Woodstock
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Serie: Morse
Udgivelsesdato: 11 Feb 2016
Oplagsdato: 11 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771298505

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Sidste bus til Woodstock (storskrift) Klim