Sidste åndedrag

Vis stort billede
Sidste åndedrag

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Sidste åndedrag er femte bog i Castillos fascinerende serie med den tidligere amishpige, nu politichef, Kate Burkholder som hovedperson.


“Det er effektivt, foruroligende og troværdigt. Kort sagt leverer Castillo glimrende underholdning.” – Politiken
”Endnu en nervepirrende krimi af forfatteren bag Tvunget til tavshed.”
– People Magazine
“Et gedigent værk, som vil appellere til fans af Karin Slaughter.”
– Library Journal
En regnfuld aften er en amishfamilie på vej hjem i deres hestevogn. Faren kører vognen, mens hans tre børn hygger sig omme bagi. Pludselig kommer en bil uden lys bragende ind i dem fra en sidevej. Hvad der i første omgang ser ud til at være en tragisk ulykke og en rutinemæssig sag, bliver med ét personligt, da politichef Kate Burkholder opdager, at ofrene er hendes barndomsvenindes, Matties, mand og børn.

Da Kate dykker ned i sagen, bliver hun konfronteret med sin egen amishbaggrund og sine minder om Mattie; en usædvanlig smuk pige, som fra barnsben af har været en ulykkesfugl. Efterforskningen tager en alvorlig drejning, da det viser sig, at intet ved ulykken var tilfældigt. Da det viser sig, at der næppe er tale om en skrupelløs spritbilist, bliver Kate desperat i sin jagt efter svar. Hun frygter, at hun er på sporet af en iskold morder, som bor blandt indbyggerne i Painters Mill. Efterforskningen tager hende på en uhyggelig rejse ind i de mørkeste afkroge af menneskets natur og får hende til at stille spørgsmålstegn ved alle sine forestillinger om den amishkultur, hun også selv blev født ind i. Linda Castillo har en fortid som finansmanager. Hun bor i Texas med sin mand, og ud over sin forfatterkarriere har hun en passion for heste. Castillos krimier har ikke kun taget USA med storm; Castillo er en international bestsellerforfatter, udgivet i 30 lande.

Sidste åndedrag er den femte bog på dansk i Castillos serie med politichef Kate Burkholder som hovedperson. De tidligere bøger i serien er: Tvunget til tavshed Bøn om tavshed Bryd tavsheden Meldt savnet

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Linda Castillo
Sideantal: 407
Sprog: Dansk
Originaltitel: Her last breath
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Henrik Enemark
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Forlaget Hr. Ferdinand
Bredde: 148 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 427 g
Serie: Kate Burkholder Amish-krimi 5
Udgivelsesdato: 23 Sep 2015
Oplagsdato: 23 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793323049

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Sidste åndedrag Forlaget Hr. Ferdinand