Sherlock Holmes vender tilbage

Vis stort billede
Sherlock Holmes vender tilbage

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
–6. bind i den nye komplette Sherlock Holmes serie
”Da jeg vendte mig igen, stod Sherlock Holmes og smilede til mig hen over mit skrivebord. Jeg rejste mig op, stirrede fuldstændig forbløffet på ham nogle sekunder, og så lader det til, at jeg må være besvimet for første og sidste gang i mit liv.”
Conan Doyles eget liv leverede inspiration til fortællingerne, helt fra hans dage som studerende læge på et grønlandsk hvalfanger skib, til den overvældende sorg han oplevede, da hans kone langsomt døde af tuberkulose.
Ti år efter Sherlock Holmes’ formodede død i Reichenbach-vandfaldet, bøjede Arthur Conan Doyle sig med Sherlock Holmes vender tilbage for presset fra sine fans og pustede igen liv i sin figur. Til Dr. Watsons overraskelse og til glæde for sine fans, dukkede Holmes igen op i Baker Street for at påbegynde en ny stribe eventyr. Blandt de berømte sager som Holmes og Watson tager sig af er ”De dansende mænd”, ”Den enlige cyklist” og ”De seks Napoleonbuster”.
Sir Arthur Ignatius Conan Doyle (1859-1930) var uddannet læge, men begyndte tidligt at skrive og forlod efterhånden lægegerningen helt til fordel for forfatterkarrieren. Doyle skrev i mange genrer – historiske romaner, science-fiction, eventyrromaner og nonfiktion – men det var historierne om mesterdetektiven Sherlock Holmes, der slog hans navn fast og blev hans eviggyldige bidrag til verdenslitteratur-historien.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Arthur Conan Doyle
Sideantal: 408
Sprog: Dansk
Forord af: Svend Ranild
Originaltitel: The Return of Sherlock Holmes
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Mette Wigh Tværmoes
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 145 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 636 g
Serie: Den komplette Sherlock Holmes
Udgivelsesdato: 31 May 2015
Oplagsdato: 31 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771285345

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Sherlock Holmes vender tilbage Rosenkilde & Bahnhof