Seance med skæbnen (storskrift)

Vis stort billede
Seance med skæbnen (storskrift)

899,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Storskrift
2 bind
Storbritannien i tiåret efter anden verdenskrig skuer begge veje: tilbage mod den gamle storhedstid og fremad mod forandringer, velstand og fred. Men i den søvnige markedsby Lydmouth på grænsen mellem England og Wales er mørke kræfter på spil.
Den lange, hårde vinter vil ikke slippe sit greb om byen. Bag nedrullede gardiner påkalder man de døde under en seance. To lokalaviser bekæmper indædt hinanden. Rotter bliver opfedet på brød og mælk. En gentleman forlægger sin ene gule handske i toget. Og i mr. Prouts legetøjsbutik foregår der noget fordægtigt.
Til denne beklumrede lilleby-atmosfære vender journalisten Jill Francis tilbage fra London for at overtage ledelsen af avisen Gazette.
Kriminalkommissær Thornhill er også angrebet af tristesse. Der er ikke mange fornøjelser tilbage i hans liv, siden affæren med Jill fik en ende. Kun et lig, et fjernsynsapparat og fornemmelsen af, at nye problemer er på vej.
"Lydmouth-serien er underholdende på den begavede måde. Er man til stille engelske krimier, er Taylors romaner lige den kop te, man vil nyde i store drag, der kan koste lidt nattesøvn."
Bo Tao Michaëlis, Politiken
Syvende bog i Lydmouth-serien.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Andrew Taylor
Sideantal: 668
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christinna Lykkegaard Nilsson
Originaltitel: Call the Dying
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Ib Poulsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Serie: Lydmouth
Udgivelsesdato: 18 Jan 2016
Oplagsdato: 18 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771295078

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Seance med skæbnen (storskrift) Klim