Rødt vand (paperback stort format)

Vis stort billede Tilføj
Rødt vand (paperback stort format)

69,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Efter fem års ufrivilligt eksil i New York vender Adam Chase tilbage til sit barndomshjem, en farm ved Yadkin-floden i North Carolina. Fem år tidligere var han blevet frikendt for et mord, han ikke havde begået. Frikendt i retten, men ikke af de lokale beboere og sin egen familie.
Ingen ved hvorfor Adam Chase pludselig vender hjem, men kort efter hans hjemkomst begynder tingene at tage fart i det lille lokalsamfund ved floden. Lig dukker op, og fortidens synder, der flittigt er forsøgt begravet, dukker op til overfladen.
Rødt vander en forrygende og intens spændingsroman. I 2007 udkom John Hartsdebutroman, Et spind af løgne, og den fik en fremragende modtagelse blandt anmeldere og læsere. Rødt vandunderstreger, at det ikke er tilfældigt, at John Hartkaldes USA’s nye krimitalent og spås en fremtid som den nye John Grisham.
John Harter født i 1965 i North Carolina, USA. Han har studeret fransk litteratur og siden jura. Inden han blev fuldtidsforfatter, har han arbejdet som bankmand, børshaj, advokat, helikopterpilot i Alaska og bartender i London.
Rødt vander Harts anden roman. Hans debutroman, Et spind af løgne, udkom på dansk i 2007.
>> Rødt vander en smukt fortalt historie om forsoning, familiehemmeligheder og mord […]. En fremragende krimi med en dyb, følsom kerne.<<
– Booklist
>>Efter kun to bøger har Hart allerede etableret sig som en af genrens bedste forfattere. Han kombinerer medrivende plots med en vidunderlig sans for at skrive […]. Det er få bøger som med rette kan kaldes et 'must-read”' men dette er en af dem.<< – Chicago Sun Times

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: John Hart
Sideantal: 362
Sprog: Dansk
Originaltitel: Down River
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Mich Vraa
Oplag: 3
Udgave: 3
Udgiver: Forlaget Hr. Ferdinand
Bredde: 151 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 359 g
Udgivelsesdato: 24 Mar 2010
Oplagsdato: 17 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791746994

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Rødt vand (paperback stort format) Forlaget Hr. Ferdinand