Robinson-mordene

Vis stort billede
Robinson-mordene

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Journalist Karin Sommer opholder sig på den lille ø, Skejø, i yderkanten af Sjællandspostens dækningsområde. Hun har taget orlov fra dagblandet hun arbejder på, for at besøge sin eneste slætninge, den aldrene tante Agnes fra Skejø, og for at skrive en bog om hekseforfølgelser.

Da der sker nogle besynderlige dødsfald på Agnes’ alderdomshjem, bliver Karins mistanke vakt. Under dække af at skulle skrive artikler om ølivet, starter Karin sin egen efterforskning. Hendes research bringer hende bl.a. i kontakt med en kvindelig præst, som skjuler sin fortid, en grisk arving, en bedemand, som har observeret spor efter en vampyr, og en lokal politiker, som frygter ældrebomben og går ind for aktiv dødshjælp.

Da endnu et lig dukker op på ældrecentret, er der ingen tvivl om, at det drejer sig om mord. Jagten på Robinson-morderen går ind.

ROBINSON-MORDENE er andet, selvstændige bind i serien PARANOIA, UNDER FULD BEDØVELSE, NEDTÆLLING TIL MORD og MØGKÆLLINGER om journalisten Karin Sommer.

Gretelise Holm (f. 1946) har arbejdet som journalist, været prorektor på Danmarks Journalist Højskole i Århus og boet i Zimbabwe. Hun har skrevet mere end 30 bøger og vundet Det Danske kriminalakademis debutantpris.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gretelise Holm
Sideantal: 296
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 5
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 134 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 380 g
Udgivelsesdato: 10 Feb 2015
Oplagsdato: 10 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711459584

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk

Robinson-mordene Lindhardt Og Ringhof