Retsmedicinerens frokost

Reduced price!
Vis stort billede
Retsmedicinerens frokost

159,96 kr

-20%

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Laos, 1976. Kongehuset er blevet afsat, og Laos’ kommunistparti har taget magten. De fleste veluddannede er flygtet, men dr. Siri Paiboun er blevet tilbage. Derfor bliver den 72-årige Siri udnævnt til statslig retsmediciner, selvom han hverken har den rette uddannelse eller erfaring til jobbet. Men Siri finder sig hurtigt til rette og klarer jobbet ved at studere forældede fagbøger, nasse sig til det udstyr han mangler og finde vej gennem de bureaukratiske kringelkroge på vej mod retfærdigheden. En uønsket sidegevinst ved hans nye job er, at nyligt afdøde er tilbøjelige til at aflægge Siri natlige besøg.
Men da konen til en af partiets ledere pludselig dør og torturerede vietnamesiske soldaters kroppe begynder at dukke op i landets søer, vender alle sig mod Siri. De forventer, at han som landets eneste retsmediciner skal løse mysterierne. Mødt med forsøg på mørklægning fra officielt hold og en begyndende international krise, hverver doktoren gamle venner, landsbyshamaner og skovånder – og bruger endog lejlighedsvis lidt lægefaglig viden – for at opklare forbrydelserne.
Colin Cotteriller født i London. Han har undervist i Australien, USA og Japan og boede i mange år i Laos, hvor han arbejdede for flere Ngo’er. Han er nu forfatter på fuld tid og bor i Chiang Mai i Thailand. I 2009 vandt Colin prisen CWA Dagger in the Library Award for serien om Dr. Siri.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Colin Cotterill
Sideantal: 304
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Coroner's Lunch
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Brian Christiansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Hetland
Bredde: 150 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 524 g
Serie: Dr. Siri-mysterierne 1
Udgivelsesdato: 28 May 2015
Oplagsdato: 28 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799555666

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Retsmedicinerens frokost Forlaget Hetland