Retfærdighedens pris - Den enøjede særling fra Dageløkke

Reduced price!
Vis stort billede
Retfærdighedens pris - Den enøjede særling fra Dageløkke

159,96 kr

-20%

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

De er overalt og færdes ubemærket blandt os. Som løven i det høje græs, ørnen i lydløst styrtdyk, hajen i det stille hav. De slår til, når deres bytte mindst venter det.

Drabschef Marcus Falck og hans team får hænderne fulde, da to iskolde mordere huserer på samme tid. En række hjemmerøverier, begået af en afstumpet ung mand, har efterladt en stribe af mishandlede ofre. En genial psykopat med flair for forklædninger er stukket af fra Sikringsanstalten. Og ingen kan vide sig sikre.

Kan Falck og hans dygtige efterforskere på samme tid standse de to vidt forskellige drabsmænd? Deres eneste fællestræk er, at de har evnerne og viljen til at dræbe enhver, der kommer på tværs af deres planer.

Uddrag af bogen
“Nåh, var det hårdt at lukke Misse ud?” spørger hun og skruer låget fast på termokanden. Han ser med rynkede bryn på hende over kanten af brillerne og vrisser på skrømt:
“Skal vi slet ikke have noget til aftenkaffen?”
“Hvad kunne du tænke dig, min skat?”
“En ostemad kunne gøre underværker lige nu.”

Hun smiler og går ud i køkkenet. Da hun igen kommer ind i stuen, sidder han med fjernbetjeningen til fladskærms-tv’et og zapper søgende frem og tilbage mellem de mange programmer, der er at vælge imellem. Hun stiller en tallerken med en ostemad ved siden af hans halvfyldte kaffekrus.

“Du kan lige så godt give op, de sender ikke noget, der er værd at se. Skal vi ikke hellere se en af Wallanderfilmene fra boksen?”
Han grynter et næppe hørligt svar med munden fuld af ostemad. Ingrid går hen til reolen og finder en dvd frem.
“Er det ikke nummer fire, vi er kommet til?” Han grynter igen, hvilket hun tolker som et ja og starter filmen. Lydsporet fra filmen og vinden, der er taget til i styrke, bevirker, at de ikke hører, da en rude ind til kælderen slås itu.

Om forfatteren
Poul Erik Larsson er født på Nørrebro i København og opvokset i Bagsværd. Interesserne spænder vidt og indbefatter blandt meget andet motionscykling, fluefiskeri og lange traveture i naturen, hvor han finder inspiration til handlingen i sine romaner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Poul Erik Larsson
Sideantal: 365
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 150 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 509 g
Udgivelsesdato: 07 Jul 2015
Oplagsdato: 07 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792875358

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Retfærdighedens pris - Den enøjede særling fra Dageløkke Mellemgaard