Republikaneren

Vis stort billede Tilføj
Republikaneren

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

"Republikaneren" er baseret på virkelige hændelser, nemlig verdenshistoriens mest omtalte politiske attentat: I Rom, år 44 før vor tidsregning, bliver diktatoren Julius Cæsar myrdet. En gruppe senatorer, ledt af Marcus Iunius Brutus, tager ansvaret for
attentatet, men Cæsars næstkommanderende, Marcus Antonius, har sin egen dagsorden.
Mens byens befolkning kryber sammen i frygt for den magtkamp, alle ved er på vej, bliver lægen Demetrios bedt om at obducere liget. Resultatet tyder ikke på, at Brutus og hans kumpaner er de skyldige. Men kan Demetrios nå at afsløre den rigtige morder tidsnok til at forhindre endnu en blodig borgerkrig? Og hvilken rolle spiller Cæsars arving og posthumt adopterede søn Octavian, den senere kejser Augustus?
Lasse Holm står bestemt ikke tilbage for de store, internationale forbilleder, hverken hvad angår hæsblæsende handling eller minutiøs research. Med Demetrios og hans datter Philomela i centrum – og den berømte advokat og politiker Cicero som bifigur – fører bogen læseren tilbage til en tid, hvor politik var en voldelig metier, der ikke sjældent kostede sine udøvere livet.
Trilogien udgør en tankevækkende parallel til vores moderne demokrati, der stadig slås med mange af de samme udfordringer som for 2000 år siden. Men først og fremmest er den en spændende historisk kriminalintrige, der efterlader sin læser klogere – både på de gamle romere, og på mennesker i det hele taget.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lasse Holm
Sideantal: 420
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Fahrenheit
Bredde: 148 mm
Højde: 238 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 796 g
Udgivelsesdato: 25 Feb 2016
Oplagsdato: 25 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771760286

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Republikaneren Forlaget Fahrenheit