Regel No. 5

Vis stort billede
Regel No. 5

179,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Frederik er en sympatisk mand i midten af trediverne, som bor i Nivå, hvor hans tapas restaurant har adresse. Han bor sammen med sit livs kærlighed, Niki. De skal giftes, datoen er fastlagt, og gæsterne inviteret. Alt fungerer for Frederik!

Polterabenden starter med et hårrejsende faldskærmsudspring, fortsætter i København og slutter på en natklub i Nordsjælland. Her bliver Frederik hentet af en frækt påklædt kvindelig chauffør, der er betalt for andet end at køre limousinen. Hun forfører ham trods hans halvhjertede protester på bagsædet af limousinen på en skovvej i Gribskov.

Umiddelbart efter kønsakten er endt, bliver bildøren flået op, og en rasende mand hiver dem begge ud af bilen. Frederik forsøger at tale sig ud af problemerne, og da det ikke lykkes, gør han fysisk modstand. Begge dele er nytteløst, for manden er en stor, bomstærk psykopat og har udover en bidsk køter også en stunn-gun og en pistol.Galningen lever efter et regelsæt med fem punkter, som skal efterleves ned til mindste detalje, og selv små afvigelser eller forsømmelser straffes hårdt.

Reglerne er: Regel nummer 1: Hold din kæft, indtil du bliver spurgt.Regel nummer 2: Svar, når du bliver tiltalt.Regel nummer 3: Du må ikke lyve.Regel nummer 4: Rør aldrig en anden mands ejendom.Regel nummer 5: Du er ikke stærk, før du kender dine egne svagheder. Frederik er fanget i et spind af vold, afstraffelse og løgne. Det eneste han ikke kan er at fortælle sandheden - Mareridtet er i gang!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tonny Gulløv
Sideantal: 344
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: McGUGL & Avizion
Omslagsgrafiker: Kim Sivert & McGUGL
Originaltitel: Regel No. 5
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Anette Gulløv
Udgiver: Mcgugl
Bredde: 125 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 340 g
Udgivelsesdato: 03 Dec 2010
Oplagsdato: 03 Dec 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792035028

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk