Ravkammeret

Vis stort billede Tilføj
Ravkammeret

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Den Pulitzer-vindende journalist John Newman har modtaget et brev fra en professor, som leder ham på sporet af skatten Ravkammeret, der har været forsvundet siden Anden Verdenskrig. Professoren findes imidlertid myrdet, og John Newman får snart på fornemmelsen, at dette er historien om mere end bare en forsvundet naziskat. Hans søgen efter sandheden bringer ham til både Tyskland, Cypern og Israel, hvor han blandt andet samler spor hos en tidligere tysk ubådskaptajn, en lokal tosse og en journalists moster. Han bliver jagtet af både nazister og jøder, som ikke skyr nogen midler for at beskytte deres hemmeligheder. Men hvad er det for et mysterium, Newman er blevet involveret i, og slipper han nogensinde ud af det igen?

Uddrag af bogen
Han havde insisteret på, at de skulle tage den store model. Jaguarens 500 hestekræfter pressede bilen frem. Foran dem trak to biler ud for at spærre vejen for dem. ”Du kan ikke nå at komme forbi dem,” udbrød Mila. Newman kørte bilen hen over kantstenen. Halvt oppe på plænen ved siden af vejen og halvt på vejen håbede han at kunne klemme bilen forbi. Der var ikke meget plads. Kom han for langt til venstre, ville de ramme træerne, og kom han for langt til højre, ville de støde ind i bilerne. Jo tættere de kom på bilerne, des mere sikker blev han på, at der ikke var nok plads. Men det var deres eneste chance.

Om forfatteren
Brian Staunberg har læst de store spændingsforfattere, så længe han kan huske. Og da et spændende plot blev ved med at rumstere i baghovedet, endte det med at blive til en bog, som han håber kan give glæde til andre. Ravkammeret er hans debut.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Brian S. Andersen
Sideantal: 366
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Sabine Puk Sørensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 151 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 506 g
Udgivelsesdato: 13 Mar 2016
Oplagsdato: 13 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793420243

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk