Q for quorum

Vis stort billede
Q for quorum

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hun var en “Jane Doe”, en uidentificeret, hvid kvinde, hvis opløste lig blev fundet i nærheden af et stenbrud ved Highway 1. Politiet havde ikke meget at gå efter. Kvinden var ung, hendes hænder var bundet sammen med en wire, hun havde flere knivstik , og hendes hals var blevet skåret over. Men efter måneders efterforskning var mordet stadig uopklaret.
Det var atten år siden. Nu nærmer de to mænd, der i sin tid fandt liget, sig afslutningen på en lang karriere i politiet, og de ønsker at give sagen en sidste chance. De er gamle og syge, og de har brug for hjælp til arbejdet i marken. De henvender sig til Kinsey Millhone og fortæller hende, at de vil føle en slags afslutning, hvis de bare kan identificere offeret. Kinsey er fascineret og accepterer jobbet. Men at besøge fortiden kan være farligt. Hvad der begynder som jagten på Jane Does virkelige identitet ender i en højrisiko-jagt efter hendes morder.
”Q for quorum” er baseret på et uopklaret mord, der fandt sted i 1969, og Graftons interesse i sagen har medført en fornyet politiindsats. Virkelighedens Jane Doe er blev gravet op og en kendt retsmedicinsk kunstner har genopbygget ansigtet. Disse tegninger bringes sidst i denne bog. Både Grafton og Santa Barbara Sheriff Department håber at tegningerne vil vække minder, der kan føre til en identifikation.
Om forfatteren:Sue Grafton, f. 1940, amerikansk forfatter, der har vundet stor popularitet med sine femikrimier om den kvindelige privatdetektiv Kinsey Millhone, der går i brechen for sine overvejende kvindelige klienter i Californien. Serien af romaner følger alfabetet og blev indledt med "A" Is for Alibi (1982, da. A for alibi, 1991)

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sue Grafton
Sideantal: 436
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Silana Nikolic
Originaltitel: Q is for quarry
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Gerd Have
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 540 g
Serie: En Kinsey Millhone-krimi
Udgivelsesdato: 02 Nov 2014
Oplagsdato: 02 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771288117

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Q for quorum Rosenkilde & Bahnhof