Pukkelryg Pukkelryg

Vis stort billede Tilføj
Pukkelryg Pukkelryg

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Amos, Mississippi, er en stille lille by på mindre end 100 sjæle, og Silas Jones er den eneste til at opretholde lov og orden i distriktet. Den sidste gang, der skete noget ophidsende her, var for tyve år siden, hvor en teenagepige forsvandt på en date med Larry Ott, som dengang var Silas’ barndomsven.
Pigen blev aldrig fundet hverken i live eller død, og ingen kunne bevise, at Larry var skyldig i hendes forsvinden, men hele det lille samfund har undgået eller mobbet ham lige siden.
Så bliver freden brudt igen, da endnu en ung pige forsvinder, nogen forsøger at dræbe den ensomme Larry Ott, og egnens narkoforhandler bliver myrdet.
’Pukkelryg Pukkelryg’ er en atmosfærefyldt, spændende og velskrevet sydstatskrimi, og gennem fortællingen går som en rød tråd den hemmelighed, der har fyldt to menneskers liv: den ene sort, den anden hvid.
’Pukkelryg Pukkelryg’ fik en af USA’s fornemste priser, The Crime Writers’ Associations Gold Dagger Award.
”Længe efter at de andre femoghalvfjerds spændingsbøger, du har læst i år, er flydt sammen i din hukommelse, vil du tydeligt huske denne. Franklin har skrevet ikke blot en førsteklasses thriller, men en førsteklasses roman.”
Richard Russo
”En ny bog af Tom Franklin er altid en begivenhed, men Pukkelryg, Pukkelryg er mere end det – det er en bog, man må hylde. Hvilken fremragende bog af en fremragende forfatter.”
Dennis Lehane

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tom Franklin
Sideantal: 304
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christinna Lykke Nilsson
Originaltitel: Crooked Letter Crooked Letter
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Søren K. Barsøe
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 149 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 533 g
Udgivelsesdato: 20 Mar 2014
Oplagsdato: 20 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771291810

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk