Pigernes ynde

Vis stort billede
Pigernes ynde

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Tredje bind i krimiserien fra grænselandet om kommissær Carsten Matthiesen fra Aabenraa og hans tyske kollega Christiane Müller.

En sen aften lyder et skud på en stille villavej i Åbenrå.

Kjeld Madsen – skolelærer og lokalpolitiker fra Dansk Folkeparti – findes dræbt i sin villa. Hans kone, Julie, en magtfuld direktør i den dansk-tyske bank UniSouth, befinder sig i Hamborg.

Kommissær Carsten Mathiesen ankommer hurtigt til åstedet, men kan ikke forstå, at ingen har set morderen forlade huset. Er naboen, som er medlem af en skytteforening, den skyldige? Eller skal drabsmanden findes blandt Kjeld Madsens rivaler i hans eget parti?

Pludselig antager sagen helt nye proportioner, da Carsten næste dag modtager en anonym e-mail, afsendt fra Flensborg syd for grænsen, som antyder, at Kjeld Madsen var lidt for nærgående over for pigerne på hans skole.

Carsten kontakter sin unge tyske kollega Christiane Müller. Mordsagen viser sig at have tråde langt ind i Flensborgs underverden. Så findes endnu en politiker fra Dansk Folkeparti myrdet.

Men hvor skal politiet rette søgelyset hen? Mod politiske kredse? Eller skal årsagen til drabene søges i Kjeld Madsens forkærlighed for de unge pigers ynde?

Hans Schmidt Petersen blev født i 1962 i Sønderjylland som del af det tyske mindretal. Hans første roman modtog Debutantprisen. Han har boet en årrække i Berlin og har skrevet en række krimier på tysk, hvoraf den ene modtog prisen som årets bedste krimi. Første bind i hans krimiserie fra Grænselandet blev udnævnt til en af årets bøger i både Politiken og Berlingske Tidende og blev i anmeldelser sammenlignet med Mankell, Nesser og Fossum. Om Den sørgeligste død skrev Information, at det er på grund af den slags bøger, man overhovedet læser krimier.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hans Schmidt Petersen
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay/Imperiet
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: C&K Forlag
Bredde: 150 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 530 g
Udgivelsesdato: 08 Nov 2011
Oplagsdato: 08 Nov 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792523709

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk