Pigen med sne i håret

Vis stort billede
Pigen med sne i håret

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

En kold og snefyldt nytårsaften forsvinder sekstenårige Hedda Losjö. Hendes forældre er fortvivlede, hvad kan der være sket med hende?

Kort tid efter bliver liget af en pige fundet i en skov nogle kilometer fra familiens hjem uden for Hagfors i Värmland. Pigen er nøgen, dræbt med et skud i baghovedet. Er det Hedda?Den lokale politistation med Petra Wilander og Christer Berglund i spidsen skal opklare sagen om Hedda, forsøge at finde ud af, hvad for en pige, hun var, hvilken familie hun kom fra. Det samme forsøger journalisten Magdalena Hansson. Hun er egentlig rejst fra Stockholm hjem til Hagfors med sin seksårige søn for at slikke sårene efter en hård skilsmisse. Her skal hun finde ro og energi. Men sagen om Hedda trækker i hende, og Magdalena indser snart, at den lille by bærer på hemmeligheder, man vil gøre alt for at skjule.

Pigen med sne i håret modtog fantastiske anmeldelser over hele linjen og bliver Forums store satsning 2012, når næste bog i serien udkommer. Debuten har solgt over al forventning og forfatteren modtaget Värmlandlitteraturs debutantpris. Forfatteren er selv uddannet journalist og kommer til Danmark i forbindelse med lanceringen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ninni Schulman
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 153 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 663 g
Udgivelsesdato: 29 Feb 2012
Oplagsdato: 26 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771086126

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Pigen med sne i håret People'S Press