Pigen i Tårnet

Vis stort billede Tilføj
Pigen i Tårnet

192,19 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Med sin datter, nymfomanen Deborah og sagføreren Sam Goldman siddende ved sit dødsleje, opruller den menneskesky milliardær Jackson Powell årsagerne til, at han i sin tid overtog kontrollen over den enorme Norton-formue, som han siden har mangedoblet.
Afsløringerne rækker til adskillige dødsdomme og benyttes af den geniale Powell til at presse datteren ind i et tvangssægteskab med Goldman, såfremt hun ønsker at bevare den astronomiske formue og fortsætte sin behagelige velhavertilværelse.
Tiffany Berg rækker dybt ned i noir-genren og trækker både et krimidrama, en familiesaga og en erotisk roman op. Gennem sit flydende og frivole sprog, hvor hun – uden omsvøb og fin indpakning – kalder en spade for en spade, fremmaner hun en konstant foruroligende undertone gennem hele romanen, selvom rammerne er både hjemlige og trygge, ja, til tider ganske hyggelige.
Som læser skal man forberede sig på, at chokerende afsløringer afløser hinanden, efterhånden som Jacksons historie skrider frem og familiens brutale og grusomme fortid blotlægges.
Roman fra Domestic Noir-genrens first mover, Tiffany Berg.
492 handlingsmættede og brutalt erotiske sider i paperbackformat

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tiffany Berg
Sideantal: 492
Sprog: Dansk
Originaltitel: Pigen i Tårnet
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 1
Udgiver: Fc&P
Udgivelsesdato: 09 Jun 2015
Oplagsdato: 09 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740906806

Sprog

Dansk