Pigen der legede med ilden

Vis stort billede
Pigen der legede med ilden

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Lisbeth Salander vender tilbage til Sverige efter længere tids ophold i udlandet. Hun har skaffet sig en stor sum penge og er for første gang i sit liv økonomisk uafhængig. Men hun har hverken familie eller venner, og det går op for hende, at hun er helt alene.
Samtidig har Mikael Blomkvist, ansvarshavende redaktør på Millennium, fået fingre i en varm nyhed. Journalisten Dag Svensson og hans kæreste, forskeren Mia Bergman, har fundet afslørende oplysninger om en omfattende sexhandel mellem Østeuropa og Sverige, og mange af dem, der er involveret i trafficking-historien, har betydningsfulde stillinger i samfundet.
Hændelser i Lisbeth Salanders mørke fortid stikker hovedet frem, og da Dag og Mia bliver brutalt myrdet, rettes mistanken mod Lisbeth. Hun bestemmer sig til én gang for alle at gøre op med fortiden og straffe dem, der har fortjent det.
Mikael Blomkvists og Lisbeth Salanders veje krydses endnu en gang.
Pigen der legede med ildener andet bind i Millenniumtrilogien om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist, et enestående nyt makkerpar i skandinavisk kriminallitteratur. Første bind, Mænd, der hader kvinder, blev en stor succes og fik i maj 2006 Glasnøglen for Nordens bedste kriminalroman.
Omslag ved Henrik Koitzsch

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Stieg Larsson
Sideantal: 605
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Kamilla Jørgensen
Oplag: 9
Udgave: 1
Udgiver: Modtryk
Serie: Millennium, 2. bind
Udgivelsesdato: 12 Oct 2006
Oplagsdato: 21 Oct 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770530149

Sprog

Dansk

Pigen der legede med ilden Modtryk