Pige uden hjerte

Vis stort billede
Pige uden hjerte

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Nu lanceres norske Marit Reiersgård til det danske publikum. Hun debuterede i 2012 med ‘Stolpesnø’, og har siden været short listet til Riverton-prisen.
Reiersgård har en sjælden evne til at balancere sit stof, sine karakterer og ikke mindst sit yderst veldrejede plot. Hun trænger ind i menneskesindets afkroge og afdækker de mekanismer, som driver ondskaben, og spørgsmålet er, om vi alle er i stand til at begå den. Det er en moderne krimi med en gammel sjæl.
En 14-årig pige findes myrdet, og en ældre dame omkommer, da hendes hus brænder ned. Politiefterforsker Verner Jacobsen er særlig berørt af begivenhederne, for midt i det hele skal han begrave sin kraftramte søn.
Den sneklædte forstadslandsby danner rammen om et drama, hvor farverige og nærværende karakterer opererer i et globalt medielandskab. Sladder og ondskab trives i bedste velgående i det lille samfund, men er det nok til at begrunde mord?
Det er op til Bitte Røed at holde sammen på trådene, hvor mysterier står i kø for at flettes sammen med private begivenheder, og det er en udfordring at holde hjertet på rette sted.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marit Reiersgaard
Sideantal: 373
Sprog: Dansk
Originaltitel: Jenta utan hjerte
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Karen Fastrup
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 143 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 550 g
Serie: Bitte Røed
Udgivelsesdato: 29 Feb 2016
Oplagsdato: 29 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771297713

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk