På liv og død, pb - Roy Grace 10

Vis stort billede
På liv og død, pb - Roy Grace 10

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Tiende bind i den populære krimiserie med Roy Grace. Om stor forelskelse og farlig besættelse. Om enhver kvindes værste mareridt.

>>Rødhåret alenepige på 29. Er du gnisten, der kan fyre op under mit slumrende, ulmende sexliv? Jeg er til sjov, venskab og måske - hvem ved - endnu mere?<<

Da Red Westwood møder den flotte og rige Bryce Laurent gennem et online-datingbureau, falder hun straks pladask for ham. Men efterhånden som forholdet udvikler sig, opdager hun, at han har en mørk side, der har været gemt under den charmerende facade. Alt, hvad han har fortalt om sig selv, er løgn, og hvor hun før var tiltrukket af ham, er hun nu direkte bange for ham.

To år senere får Red endelig smidt ham ud af sin lejlighed og får et polititilhold, men mareridtet er først lige begyndt. For Bryce er sygeligt besat af hende og vil gøre, hvad han kan for at skade alt og alle, hun holder af, inden turen kommer til Red selv.

Pressen skriver:

>> På Liv og Død holder et godt tempo i en intens fortælling om en ung kvinde, der forfølges af sin temmelig ihærdige, opfindsomme og skrækindjagende ekskæreste, som ikke kan tage et nej for et nej. Virkelig noget, der kan holde øjnene på vid gab, selv om man har indtaget hovedpuden, i den tro at det er sovetid. <<
- Politiken

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter James
Sideantal: 352
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Henrik Koitzsch
Originaltitel: Want you dead
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Pia Trøst Nissen
Oplag: 1
Udgave: 2
Tegnet af: Christensen Grafisk
Udgiver: Cicero
Serie: En Roy Grace-krimi
Udgivelsesdato: 30 Jan 2017
Oplagsdato: 30 Jan 2017
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763845472

Sprog

Dansk

På liv og død, pb - Roy Grace 10 Cicero