På kanten af sandheden

Vis stort billede Tilføj
På kanten af sandheden

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Ny Guido Guerrieri-krimi – nummer fire i serien. Carofiglio er garant for skønne og charmerende italienske feelgood krimier af højeste kvalitet. Guido Guerrieri er et herligt bekendtskab – en sympatisk antihelt.


Det er et strålende forår, men det samme kan ikke siges om Guido Guerrieris humør. Nogle personlige omstændigheder tvinger den sympatiske advokat til at reflektere over sit liv, og han lukker sig inde i sig selv. Som selskab foretrækker han den boksebold, som hænger i stuen.


Guerrieris humør bliver ikke bedre af, at en uventet klient pludselig dukker op: Guerrieris tidligere studiekammerat, en dommer med fuld fart på karrieren. Han henvender sig til Guerrieri på grund af beskyldninger om korruption – det værste der kan ske for en dommer. Mod sin vilje bliver Guerrieri involveret i sagen, som bliver mere og mere uigennemskuelig. Splittelsen mellem formelle regler og individuel moral er problemfyldt.


Efter en række dramatiske episoder får han hjælp af en af sine venner, en politimand, som introducerer ham for den kvindelige privatdetektiv Annapaola Doria. Hun er en smuk og modsætningsfyldt kvinde, som har hang til motorcykler og konsekvent går rundt med et baseballbat. Guido får sin sag for.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gianrico Carofiglio
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Originaltitel: La regola dell'equilibrio
Originalsprog: Italiensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Marie Andersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 156 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 512 g
Udgivelsesdato: 04 Oct 2015
Oplagsdato: 04 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793166585

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

På kanten af sandheden Hr. Ferdinand