Osamas hævn

Osamas hævn Forstør

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ved et tilfælde støder Asger Aref, en dansk agent i Iran, ind i Osama bin Ladens svigersøn og opdager, at IS er ved at føre en atombombe til Europa.

Omtrent samtidig kommer den danske imam Najeeb hjem fra en rejse i Mellemøsten med penge og planer om at bygge en stormoské i Danmark. Det skal være en forsoningsmoské mellem sunnier og shiaer. Blandt de frivillige, der hjælper til med byggeriet, er disciplene i Najeebs særlige koranskole fra Vangede, og blandt dem er Ben Hassan, en muldvarp, plantet af FE. Ben Hassan har via gamle forbindelser opdaget et stort og muligvis CIA-finansieret projekt, som går ud på at hjernevaske muslimske drenge til en tolerant udgave af islam for senere at rekruttere dem og sende dem tilbage som muldvarper i islamiske miljøer. Det kan Ben Hassan genkende fra sin egen opvækst, og han begynder at få mistanke om en forbindelse mellem CIA, Den katolske kirke og stærke islamiske kræfter. Da atombomben nærmer sig København, må Ben Hassan og Asger Aref forsøge at afværge katastrofen – og samtidig gør imamen sig klar til at indvie den ny moské … Vesten, islamisme, terrororganisationer og efterretningstjenester – de spiller alle et grusomt spil, hvor det kan være svært at afgøre, hvem der har ret. Steffen Groth har skrevet en fantastisk spændingsroman af internationalt format med en højst overraskende slutning.
Om forfatteren Steffen Groth har i flere år været direktør i FN-organisationen International Atomic Energy Agency, som kontrollerer, at lande ikke laver atombomber i det skjulte. I den stilling har han rejst verden rundt og har et indgående kendskab til terrororganisationer i Mellemøsten, Afghanistan og Pakistan.
Anmeldelser: ".,.. historien er både overraskende, spændende og tankevækkende. Især fungerer det perfekt, at der hele tiden skiftes mellem de forskellige personer og områder. I det hele taget er der tale om en meget underholdende og gennemført spændingsbog af internationalt format." - Arne Larsen, Litteratursiden.dk

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Steffen Groth
Sideantal: 450
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic
Originaltitel: Osamas hævn
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Claus Lund Rosenkilde
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 142 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 606 g
Udgivelsesdato: 20 Jan 2015
Oplagsdato: 20 Jan 2015
Varefakta
Reference

b-9788771288896

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Osamas hævn Rosenkilde & Bahnhof