Operation Fritham

Vis stort billede
Operation Fritham

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

”Siderne slår gnister,” Aftenposten

Kort om bogen: I maj 1942 stævner en lille gruppe allierede småskibe nordpå på en dumdristig operation: de vil generobre Svalbard fra tyskerne. Forsøget mislykkes, og to norske skibe bliver sænket ud for den forladte russiske mineby Barentsburg. De er bemandet med engelske og norske sømænd og soldater. Femten af dem dør under det tyske flyangreb.

Over 60 år senere forsamles norske, tyske, engelske og russiske soldater i Ny-Ålesund for at læge gamle sår og søge forsoning og tilgivelse. Men i løbet af nogle korte sommerdage afsløres hidtil ukendte og blodige hemmeligheder i forbindelse med de fortidige krigshandlinger på Svalbard, og sysselmandsbetjent Knut Fjeld befinder sig i en fortvivlet kamp for at forhindre en trænet og kynisk morder fra 2. verdenskrig i at dræbe igen.

OPERATION FRITHAM er den tredje roman i Monica Kristensens succesrige krimiserie fra Svalbard efter HOLLÆNDERGRAVEN (2010) og KULUNGEN (2011)

”En krimi, der læses lige så meget for sin godt udtænkte intrige som for sin fascinerende skildring af denne kolde, smukke ø højt mod nord,” skrev Weekendavisen om HOLLÆNDERGRAVEN

"Monica Kristensens anden krimi fra Svalbard er et smukt nyt bekendtskab... Spændende som ind i helvede," skrev Fyns Stiftstidende om KULUNGEN.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Monica Kristensen
Sideantal: 280
Sprog: Dansk
Originaltitel: Operation Fritham
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Steen Sohn
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt & Ringhof
Udgivelsesdato: 08 Mar 2012
Oplagsdato: 08 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771220407

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Operation Fritham Lindhardt & Ringhof