Ondskabens toner

Vis stort billede Tilføj
Ondskabens toner

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

WalterGröhn og Jonna de Brugge stilles over for endnu en vanskelig sag i Ondskabens toner,den fritstående fortsættelse til Stefan Tegenfalks populære krimiserie.

En16-årig pige findes død nær vandet i Bromma. Et brutalt mord, hvor gerningsmandengrundigt har slettet alle spor efter sig. Alle på nær ét – som han gerne vilhave, at politiet skal finde.

Snartkastes Jonna de Brugge og de andre i Walter Gröhns gruppe ved Stockholms politiind i jagten på en morder, som ikke blot er usynlig, men også virker til atmangle motiv.

Itakt med at efterforskningen skrider frem, og politiet trænger dybere ind i denverden, som pigen levede i, dukker flere og flere blindgyder frem. Jagten påmorderen bliver snart til et mareridt for Walter og hans team. Er alt bare en tågeaf løgn? Hvem taler sandt, og hvem kan man stole på?

SvenskeStefan Tegenfalk, født i 1965, debuterede med Vredens tid som den første del itrilogien on den kyniske kriminalkommissær Walter Gröhn og den begavede Jonnade Brugge. De efterfølgende bøger i serien er Nirvanaprojektet og Det manglendeled - og nu den fritstående bog Ondskabens toner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Stefan Tegenfalk
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 18 Mar 2015
Oplagsdato: 18 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740601695

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk