Økseskibet

Vis stort billede Tilføj
Økseskibet

130,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Under et politikursus i Estland kommer Nina Portland på sporet af en russisk sømand, der var hovedpersonen i en gådefuld sag fra hendes første år i politiet. Sømanden var anklaget for at have myrdet besætningen på et skib, der blev fundet drivende i Nordsøen, men han gik fri på grund af manglende beviser.

Opsat på at løse det gamle mysterium forfølger Nina Portland sporet. Det fører hende først ud i det estiske vinterlandskab, siden til London og Skotland og tilbage til Esbjerg og hendes egen fortid, hvor løgne og hemmeligheder, hun intet anede om, stiger op til overfladen.
Ninas private efterforskning har imidlertid sat både britiske efterretningsagenter og islamiske fundamentalister i alarmberedskab, og da hun endelig indser, at hendes opgør med fortiden er livsfarligt, er det for sent at bakke ud.


Økseskibet er første bind i serien med kriminalassistent Nina Portland.

Om forfatteren:
Jens Henrik Jensen, forfatter og journalist, slog igennem med trilogien Kællingen i Krakow (1997), Hofnarren i Murmansk (1999) og Ulven i Banja Luka (2002). Han indledte derefter den anmelderroste serie om kriminalassistent Nina Portland med Økseskibet (2004) og Kulmanden (2007). Spøgelsesfangen er tredje bind i serien. Flere af Jens Henrik Jensens bøger er solgt til udgivelse i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Italien.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Henrik Jensen
Sideantal: 442
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 7
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 145 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 502 g
Udgivelsesdato: 28 Dec 2015
Oplagsdato: 28 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740030068

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Økseskibet Politikens Forlag