Ngaio Marsh 28 - Sort i sort

Vis stort billede
Ngaio Marsh 28 - Sort i sort

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Sort i sort

Ng’ombwanas præsident har i sin tid gået på kostskole i England. Hans bedste ven på skolen var den senere krimi­nalkommissær Roderick Alleyn, så da præsidenten skal aflægge et officielt besøg i London, men vil afstå fra de sædvanlige sikkerhedsforanstaltninger, er det naturligt, at man forsøger at få Alleyn til at overtale sin gamle ven til at finde sig i politibevogtning.
Alleyn udfører sin opgave så overbevisende, at Ng’ombwanas ambassade samme aften er spækket med politi. Men ikke desto mindre finder der et mord sted … Hvordan kan det ske? Og var målet at myrde præsidenten?
Ngaio Marsh(1895-1982) var i sin samtid en af de helt store kvindelige krimi­nal­forfattere. Mens Ngaio (g’et er stumt) levede, var hun lige så læst, beundret og elsket som Agatha Christie, Dorothy L. Sayers og Margery Allingham, og sammen med disse tre forfatterinder udgjorde hun De Fire Store fra de britiske krimi­nalromaners ”Golden Age” i 1920’erne og 1930’erne. De fire ”Queens of Crime” blev de kaldt. Ngaio Marsh skrev 32 kriminalromaner, og hendes helt Alleyn optræder i dem alle.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ngaio Marsh
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Silvana Nikolic
Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic
Originaltitel: Black as He's Painted
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Peter Marslew
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Serie: En klassisk Roderick Alleyn-krimi
Udgivelsesdato: 18 Nov 2015
Oplagsdato: 18 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771740028

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Ngaio Marsh 28 - Sort i sort Rosenkilde & Bahnhof