New York mordene - kriminalroman

Vis stort billede
New York mordene - kriminalroman

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

McGill modtager et suspekt opkald, der fører ham hen på en adresse i et af New Yorks bedre kvarterer, eftersigende bare for at tjekke om en pige ved navn Angelique er okay. På adressen finder han det maltrakterede lig af en pige, der er blevet brutalt myrdet, men den myrdede pige er ikke Angelique.
McGill må på en eller anden måde få fat i Angelique før den ukendte morder. Alt imens presser stadigt flere spørgsmål sig på: Hvorfor har så mange og så forskelligartede mennesker pludselig en interesse i at finde en tilsyneladende helt almindelig pige?
Walter Mosley er her igen på banen sammen med sin grovkornede og charmerende antihelt, detektiven og eksbokseren, Leonid McGill, der undersøger de mere lyssky affærer i metropolen New Yorks dunkle afkroge, uden frygt for selv at tage del i de brutale sider af sagerne. Known to evil er anden bog i en serie, der allerede prises som en klassiker indenfor moderne noir.
Walter Mosley(f. 1952), amerikansk krimiforfatter. Forfatter til mere end 25 romaner, bl.a. spændingsserien om Easy Rawlins, der udspiller sig i Los Angeles. Walter Mosley er kendt for sin rå og utilslørede stil, der står i arv til den oprindelige, hårdkogte, chandlerske detektivroman. Mosley er bosat i New York.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Walter Mosley
Sideantal: 344
Sprog: Dansk
Originaltitel: Known to evil
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Lisbeth Valentin Madsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 138 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 446 g
Serie: En Leonid McGill krimi
Udgivelsesdato: 18 Aug 2011
Oplagsdato: 18 Aug 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792503794

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

New York mordene - kriminalroman Rosenkilde & Bahnhof