Nattefrost

Vis stort billede
Nattefrost

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Et ældre ægtepar bliver fundet døde i deres hjem. Manden med et skud i hovedet. Kvinden efter et fald ned ad trappen fra første sal. Det ligner en familietragedie i en af byens mest velansete familier. Men det viser sig at de to ældre mennesker er døde med en uges mellemrum. Politiet må gå ud fra at en tredje person eller måske flere er indblandet. Samtidig er ægteparrets to voksne børn sporløst forsvundet.
Politikomissær Jonfinn Valmanns samlever Anita Hegg står for efterforskningen. Med en stigende følelse af ubehag går det op for hende at Valmann har været ven af familien i sin ungdom. Hvorfor er han så uvillig til at fortælle om det?
Selv er Valmann involveret i efterforskningen af et andet muligt mord. Et lig af en ukendt person er blevet fundet i en skov og skal identificeres. En del tyder på at der kan være en forbindelse mellem de to sager en mulighed som Valmann vægrer sig ved at se i øjnene. Men hvad er det den professionelle politimand forsøger at skjule for sine kolleger og for sin samlever?
Knut Faldbakken(f. 1941) er en af Norges mest læste forfattere. Hans bøger er udgivet på 20 sprog og har solgt i omegnen af to millioner eksemplarer. Flere af dem er også filmatiseret.
Efter mange såkaldt mere litterære romaner debuterede Faldbakken som krimiforfatter og fik i 2005 et stort publikum med Grænsenden første roman med politikommissær Valmann i hovedrollen. Syv bøger er det foreløbig blevet til i den populære serie. Nattefrostvil blive fulgt op med flere af seriens romaner i dansk oversættelse.
For sin seneste roman i serien Natthagenblev Knut Faldbakken 2012 nomineret til Riverton den norske krimipris.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Knut Faldbakken
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 143 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 432 g
Udgivelsesdato: 16 Mar 2012
Oplagsdato: 16 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779734647

Sprog

Dansk

Nattefrost Tiderne Skifter