Natmanden

Vis stort billede
Natmanden

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Larvik, Vestfold, en tåget november morgen. Da tågen trækker sig tilbage afsløres et kvindehoved på en stage midt på Larvik torv. Hendes identitet er ukendt men hun er øjensynligt meget ung.

Kriminalchef William Wisting står nu over for det mest groteske drab i sin karriere som politimand. Hele Norge er rystet, medierne kræver en hurtig opklaring og presset bliver ikke mindre da et nyt lig bliver fundet draget op fra elvedybet. Efterforskningen bringer Wisting i kontakt med meget brutale miljøer: våbenhandlere, narkosmuglere og rå udnyttelse af de svageste i blandt os …

Introduktion til William Wisting, politimanden, der går igen i Horsts krimier:

William Wisting er en retfærdig og god politimand, men først og fremmest et godt og inderligt menneske. Han er en omsorgsfuld og bekymret efterforsker, uden høje tanker om sig selv, med et samfundsengagement udover det sædvanlige. Han er en erfaren politimand som kender til mørket i menneskesindet. Han lever i et samfund i ændring, med udfordrende tider for norsk politi, og gør sit bedste for at bekæmpe kriminaliteten der stiger hver dag. En mand med samvittighed, integritet og menneskelighed, og en tro på at han kan være med til at skabe en bedre verden. Med andre ord: Et menneske vi alle både kender og sætter pris på.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jørn Lier Horst
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Stoltze Design
Originaltitel: Nattmannen
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Rasmus Bjørgmose
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Punktum
Udgivelsesdato: 07 Sep 2011
Oplagsdato: 07 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792621443

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk