Når engle græder blod - en Kristian Swane - krimi

Vis stort billede Tilføj
Når engle græder blod - en Kristian Swane - krimi

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Alt tegner lyst for de kenyanske tvillinger Samuel og Bernard, da de optages på en lokal løbeskole, men et par år senere brister alle forhåbninger. Under et maratonløb i København falder Bernard om, død af en blodprop i hjertet.

Dagen efter findes en tysk forretningsmand brutalt dræbt på SAS Hotel. Gerningsstedet giver ikke kriminalkommissær Swane nogen spor at gå efter, men det gør til gengæld afhøringen af en kollega til afdøde. For det viser sig, at tyskeren både har haft et forsøgscenter, der eksperimenterer med bloddoping på vegne af et kendt cykelhold, og at der har været en lyssky forbindelse til den døde maratonløber og en forsvundet tvillingebror.

Snart går det op for Swane, at han står med en usædvanligt kompliceret sag, hvor kyniske forretningsmænd har benyttet alle midler i jagten på sportslig succes. Men hvad er forbindelsen til det københavnske rockermiljø, som nu jagter den forsvundne tvillingebror, hvordan finder Swane drengen, inden det er for sent, og hvem er det, der helt på egen hånd er gået i gang med at hævne Bernards død?

Når engle græder blod er andet, selvstændige bind i en serie om kriminalkommissær Swane fra Rigspolitiets drabstaskforce.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jakob Knudsen
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 152 mm
Højde: 224 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 502 g
Udgivelsesdato: 04 Mar 2013
Oplagsdato: 04 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771087055

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Når engle græder blod - en Kristian Swane - krimi People'Spress