Når du ser ned i en afgrund

Vis stort billede
Når du ser ned i en afgrund

192,19 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

På en åben plads lidt uden for Gammel Rye har en sigøjnerklan slået sig ned for at fejre bryllup, men mens sigøjnerne danser og fester, står en mand i krattet og iagttager det hele. Da brudeparret trækker sig tilbage til brude vognen, eksploderer den, og de to unge omkommer i flammerne.
Drabschef Jacob Tofte bliver tilkaldt. Hvad der i begyndelsen ser ud til at være et trist, men hændeligt uheld, viser sig kort efter at være starten på en kæde af brutale drab på mennesker med sigøjnerbaggrund.
”Når du ser ned i en afgrund” er en spændings roman, der sætter fokus på romaernes liv og kultur på godt og ondt. Fascinationen, men også misbilligelsen og udgrænsningen af det, der er anderledes, er i centrum for denne roman, som foregår i Danmark, Tjekkiet og Sydfrankrig.
”Når du ser ned i en afgrund” er den anden roman ud af en trilogi med makkerparret drabschef Jacob Tofte fra kriminalpolitiet i Århus og hans meget unge og lidt skæve medarbejder, Lena Aldera.
KARIN THORLACIUS og CARSTEN HANSEN har en mangeårig faglig platform som lektorer og foredragsholdere. Med spændingsromanen ”Den endelige løsning” slog de igennem som forfattere. Romanen fik en flot lektøranmeldelse.
"Den endelige løsning er en absolut velfungerende historisk krimi med et godt og effektivt plot og en interessant historisk baggrund.”
Torben Wendelboe

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carsten Hansen
Sideantal: 484
Sprog: Dansk
Originaltitel: Når du ser ned i en afgrund
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 1
Udgiver: Saxo Publish
Udgivelsesdato: 06 Oct 2015
Oplagsdato: 27 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740908480

Sprog

Dansk

Når du ser ned i en afgrund Saxo Publish