Mrs. Corbetts sidste ønske

Vis stort billede
Mrs. Corbetts sidste ønske

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

George Young efterforsker mistænkelige anmeldelser i et forsikringsselskab, da Mrs. Corbett, den lidt excentriske enke efter firmaets grundlægger, beder ham undersøge omstændighederne omkring sin eneste søns død. Hvad var det for et stykke papir, han var så opslugt af, at han trådte lige ud foran en skraldebil?

Efterforskningen bringer George på sporet af den afdøde mands gådefulde tjekkiske elskerinde, en flok brutale russiske gangstere og nogle mystiske kasser med julepynt, som nogen er villig til at dræbe for at få fingrene i. Men hvordan hænger det sammen med Rogers død? Og er der en grund til, at mrs. Corbett valgte netop George til opgaven?

Mrs. Corbetts sidste ønske er Colin Harrison, når han er bedst, og som alle hans bøger har den New York som fascinerende bagtæppe. Historien blev oprindelig skrevet som føljeton til New York Times.

En skøn, lille newyorker-sag helt uden sex og stiletter ... Bogen er hverken hæsblæsende eller nervepirrende, men vidunderligt stemningsfuld med skønne bipersoner, masser af miljø og klang af liv, der minder om Dan Turèlls Vesterbro-krimier. *****
- Ekstra Bladet

Elegant og elegisk lille newyorkerkrimi om at være på sporet af sig selv og andre.
- Politiken

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Colin Harrison
Sideantal: 196
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People´S Press
Bredde: 147 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 298 g
Udgivelsesdato: 17 May 2010
Oplagsdato: 17 May 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770558631

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Mrs. Corbetts sidste ønske People´S Press