Mordtegn - En krimi der foregår på en højskole for døve og hørehæmmede

Vis stort billede Tilføj
Mordtegn - En krimi der foregår på en højskole for døve og hørehæmmede

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Blandt så mange andre tegn er der også mordtegn på en højskole for døve og hørehæmmede. Men at det ikke kun er tegn, bliver åbenbart, da tre personer findes myrdet i et undervisningslokale. Det lokale politi er uden ledetråde. Derfor tilkaldes David Levin og Frederik Halberg for at opklare sagen. Men selv for Rejseholdets drabseksperter bliver det en vanskelig opgave, som ikke gøres nemmere af, at mordgådens løsning mere og mere synes at være knyttet til en fortidig begivenhed i de døves fremmede verden.

Uddrag af bogen
Mørke og ubærlig smerte. Han kæmpede for at holde sig på benene, mens det var, som om der blev tændt og slukket for hans bevidsthed. En bæk af varm væde, som rislede ned mellem hans glippende øjne og videre fra spidsen af næsen ned på gulvet, blev til en rivende, blindende flod. Han måtte på skadestuen, tænkte han. Der var mørke, plaskvåde plamager på hans bordeaux-farvede skjorte. Sikke noget griseri.

– Du, sagde han langsomt.Skoene foran ham indtog en bredstilling og rynkede ved spidsen, da hælene blev hævet fra gulvet.

Der var en eksplosion af det hvideste hvidt.

Om forfatteren
Niels Klingenberg (f. 1945) er cand.mag. i dansk og filosofi og har tidligere skrevet BZ-mordene og Sorte Roser . Mordtegn er nummer tre i Levin/Halberg-serien. Derudover har Niels Klingenberg udgivet Butleren og En Protozo .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Niels Klingenberg
Sideantal: 572
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Susanne Skovnøller
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 155 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 40 mm
Vægt: 770 g
Udgivelsesdato: 16 Jun 2016
Oplagsdato: 16 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793420991

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Mordtegn - En krimi der foregår på en højskole for døve og hørehæmmede Mellemgaard