Mordet på øen

Vis stort billede Tilføj
Mordet på øen

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Kriminalkommissær Jan Folmer fra Drabsafdelingen i København bliver under efterforskningen af mordet på en ung, københavnsk modeblogger kaldt til Ærø. Her er der er begået endnu et mord, som ser ud til at pege i retning af den samme gerningsmand. Sammen med makkeren, den yngre Frank Bolbro, kommer Folmer på sporet af en uhyggelig sammenhæng mellem mordene. Men vejen til en løsning på sagen viser sig at være langt mere kompliceret, end de først havde troet.

Alle gemmer på hemmeligheder. Ikke mindst Amtsavisens journalist, Charlotte Monson, der har oplysninger om gerningsstedet, som hun ikke burde have. Og den omstridte forfatter, Mikkel Thorsboe, der bliver hyret til at skrive om den formodede gerningsmand, netop som mordsagen udvikler sig i en uventet retning.

I MORDET PÅ ØEN er intet tilsyneladende, hvad det giver sig ud for at være, men undervejs afdækkes så megen farlig viden, at det truer med at sende Folmer og Bolbro i døden. For de er oppe mod en fjende, hvis lige de aldrig har set. En fjende, der slet ikke er færdig med at slå ihjel.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Larsen
Sideantal: 480
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 165 mm
Højde: 234 mm
Dybde: 37 mm
Vægt: 875 g
Udgivelsesdato: 19 Oct 2015
Oplagsdato: 06 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711385319

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Mordet på øen Lindhardt Og Ringhof