Mord for øje (stor pb)

Vis stort billede
Mord for øje (stor pb)

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Mord for øje er den første bog i den populære Slaughter-serie med retsmediciner Sara Linton som hovedperson. Nu endelig på dansk – igen. Mord for øje udkom første gang på dansk i 2002 på Lademann, men har ikke været tilgængelig i mange år. Det er vi glade for nu at kunne lave om på.


Mordet på en ung, kvindelig universitetsprofessor lammer lokalsamfundet i Grant County. Det er retsmediciner Sara Linton, som finder liget på et toilet på den lokale café. Inden kvinden blev myrdet, er hun blevet brutalt voldtaget og lemlæstet. Sara Linton har aldrig set noget værre, men hendes chok bliver ikke mindre, da hun genkender kvinden som Sibyl Adams; tvillingesøster til hendes eksmands mest betroede medarbejder.
Saras eksmand er Jeffrey Tolliver, byens politimester. Eftersom Sara er byens retsmediciner, tvinges hun til at samarbejde med ham, selvom hun helst vil glemme alt om hans eksistens.
Da en anden ung kvinde kort efter forsvinder sporløst, står det klart, at der er en serieforbryder på spil. En hæsblæsende jagt indledes, en jagt på en morder, der efterlader lig så ubehageligt tæt på Sara, at det dårligt kan være et tilfælde. Og det er måske heller ikke tilfældigt, at Sara gennem lang tid har modtaget et anonymt postkort med religiøse citateter en gang om året.
Karin Slaughter er blevet en stor succes i Danmark, hvor der nu er udkommet otte af hendes bøger. Når man først har læst én Slaughter-bog, vil man heldigvis have flere.
"Karin Slaughter er en plotmester med noget på hjerte. Historierne er rå og realistiske, spændingen er nådesløs og hæsblæsende, og når man er færdig, bliver hendes personer stående stærkt tilbage. Hun er min favorit nr. 1." – Sara Blædel

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karin Slaughter
Sideantal: 330
Sprog: Dansk
Originaltitel: Blindsighted
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Henrik Enemark Sørensen
Oplag: 4
Udgave: 4
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 153 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 437 g
Udgivelsesdato: 16 Dec 2013
Oplagsdato: 15 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792845023

Udgivelsesår

2002

Sprog

Dansk

Mord for øje (stor pb) Hr. Ferdinand