Mord er ikke noget eventyr

Vis stort billede Tilføj
Mord er ikke noget eventyr

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Et pigelig findes liggende i en ydmygende positur i Hamburg-strandens lyse sand, en besked skjult i hendes hånd: >>Jeg har været under jorden, og nu er det tid for mig at vende hjem.<<
Jan Fabel, kriminalkommissær i Hamborg politis mordgruppe, kæmper for at tyde det forstyrrende billede af et mørkt og brutalt sind. Fire dage senere bliver en mand og en kvinde fundet dybt inde i skoven, deres hals overskåret med dybe, brede snit, med navnene 'Hans' og 'Grethe' skrevet med den samme, sirlige håndskrif på papir, sammenrullet og trykt ind i deres hænder.
Det bliver klart, at hver ny forbrydelse er en grusom henvisning til folkeeventyr indsamlet for næsten tohundrede år siden af Brødrene Grimm. Jagten går ind på en seriemorder, der udnytter den mørke, basale angst, der gemmer sig i de oldgamle eventyr. Et rovdyr der myrder for at forsvinde tilbage i skyggerne. Et monster vi lærte at frygte i vores barndom ...
Craig Russell er født 1956 i Fife i Skotland. Han har arbejdet som politibetjent og som reklamemand og nærer en glødende interesse for det tyske sprog og den tyske efterkrigstids- og samtidshistorie. Russell har været freelanceskribent siden 1990. Hans serie om Jan Fabel er oversat til tyve sprog verden over.
Mord er ikke noget eventyr, andet bind i Jan Fabel-trilogien, var nomineret til Duncan Lawrie Golden Dagger Award for verdens bedste krimiroman i 2007.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Craig Russell
Sideantal: 339
Sprog: Dansk
Originaltitel: Brother Grimm
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Bente Møller Sørensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 02 Mar 2009
Oplagsdato: 02 Mar 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770701112

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Mord er ikke noget eventyr Hovedland