Monogram-mordene

Vis stort billede
Monogram-mordene

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Vi er i London. Året er 1929 – i starten af Poirots karriere som privatdetektiv. Under en frokost bliver Poirot forstyrret af en ung dame som fortæller, at hun vil blive myrdet. Hun er bange, men beder ham alligevel indtrængende om ikke at afsløre morderen, eftersom at hun har fortjent sin død, og drabet er retfærdigt. Den dødsensangste unge kvindes forsvinden sætter alligevel Poirot i gang med jagten på en seriemorder som efterlader en guldmanchetknap med bogstaverne PIJ i munden på sine ofre.

124 år efter Agatha Christies fødsel og 39 år efter romanen Curtain (da. Tæppefald), hendes sidste om den belgiske detektiv, kommer der til efteråret en ny Poirot roman skrevet af den britiske krimiforfatter, Sophie Hannah. Som en stor beundrer af Agatha Christies bøger fik hun overbevist Christies arvinger om, at en ny Hercule Poirot roman var en god idé og at hun var den rette til at skrive den.

Om forfatteren Sophie Hannah (født 1971 i Manchester) er en engelsk forfatter. Hun har skrevet lyrik, noveller, børnebøger, romaner og 7 krimier. Hendes bøger er oversat til 20 sprog og 2 af dem er filmatiserede, men hun har ikke tidligere været udgivet i Danmark.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sophie Hannah
Sideantal: 348
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic
Originaltitel: Murder on the Orient express
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: The Monogram Murders
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Bredde: 142 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 538 g
Serie: En NY Hercule Poirot-krimi
Udgivelsesdato: 08 Sep 2014
Oplagsdato: 08 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771284270

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Monogram-mordene Rosenkilde & Bahnhof