Moder Søster Datter Freak!

Vis stort billede
Moder Søster Datter Freak!

218,75 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I fortsættelsen af sagaen om Privatsekretæren, kommer vi lidt nærmere ind på livet af den kyniske og sorgløse Amanda, som søger det opslåede job hos Fisher, Colina & Partners. Til hendes store overraskelse får hun positiv respons på sin måske lidt underspillede ansøgning - eller i det mindste en slags respons.
Fortællingen om Deborahs ophold på pigeskolen i Alperne når sin afslutning og i et kort øjeblik er vi tilbage til tiden, hvor Jackson blev ansat hos Norton og flere år senere kurtiserer rigmandsdatteren Katherine så voldsomt, at hun bliver gravid og de må giftes over hals og hoved inden Deborahs fødsel.
Vi hører hvordan Sam ved et fantastisk tilfælde får kontakt til sin onkel Joel, primært på grund af den uheldige episode med Beverly og hendes barn.
Løse ender knyttes, nye opstår og det hele krydres med alle afskygninger af erotiske relationer, galgenhumor, magtspil og drama.
Tiffany Berg bringer os længere og længere ind under huden på det omfattende persongalleri og undervejs fortættes spændingen og bringer flere uhyggelige familiehemmeligheder for dagen, herunder den ultimative test af Deborah og Sams ægteskab og et makabert fund.
Drama, krimi, erotisk roman, thriller, porno, domestic noir, familiesaga?
Som altid er det vanskeligt at sætte en enkelt etiket på Tiffany Bergs saga om Privatsekretæren, men uanset hvilken genre du foretrækker, er du endnu en gang fantastisk godt underholdt.
Læn dig tilbage, spænd sikkerhedsselen og nyd endnu en tur i rutsjebanen med den vanvittige Ms. Berg som vognstyrer.
Deklaration: 512 sider, 127.351 ord, 726.869 tegn

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tiffany Berg
Sideantal: 512
Sprog: Dansk
Originaltitel: Moder Søster Datter Freak!
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 1
Udgiver: Fc&P
Udgivelsesdato: 07 Nov 2015
Oplagsdato: 07 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740912852

Sprog

Dansk

Moder Søster Datter Freak! Fc&P