Modellen og døden

Vis stort billede
Modellen og døden

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Han er stædig og sej. Han er professionel. Og han har droppet tjenestepistolen. Vær med, når han skyder med skarpt – uden brug af en eneste kugle!
Det lignede en ren rutinesag. En opgave af den slags, en tidligere strisser nemt kunne gå til i sin nye tilværelse som Østerbros svar på Phil Marlowe og Sam Spade. Christina, en ung kvinde i 20’erne, var forsvundet, og hendes bekymrede familie havde hyret Bjørn Byriel til at opspore hende. Christina var velkendt i offentligheden - under navnet Honey Pussy arbejdede hun som pornostjerne og stripper, og hun var et af topnavnene på Kanal Hot, Danmarks nyeste og frækkeste tv-station. Sporene førte vidt omkring, og Christina var langtfra afholdt af alle.
Hvor meget vidste den forbitrede hustru i rigmandsvillaen? Hvad var forbindelsen til det nedlagte bordel på Vesterbro? Og hvilken rolle spillede den skumle klub i Nordvestkvarteret? Sporene syntes mere hyppigt end tilfældigt at føre tilbage til Kanal Hots lækre domicil på havnefronten. Flere af kanalens letpåklædte stjerner kunne drage fordel af Honey Pussys fravær. Det gjaldt berømmelse og seernes gunst, og de færreste omkring Kanal Hot lod til at tynges af moralske skrupler. Selv for Bjørn Byriel blev det svært at skelne mellem sandhed og løgn. Og løjet blev der, hvorend sporet førte Byriel hen.
Følg med Bjørn Byriel, når han sætter tingene på plads og opklarer sagen 'Honey Pussy' i Søren Bruunsspændende debutkrimi om Østerbros privatdetektiv nr.1.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søren Bruun
Sideantal: 220
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Meluna Skov Kragelund
Omslagsgrafiker: Meluna Skov Kragelund
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 152 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 366 g
Udgivelsesdato: 03 May 2009
Oplagsdato: 03 May 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791933608

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Modellen og døden Mellemgaard