Metusalemgenet - I jagten på det evige liv

Vis stort billede Tilføj
Metusalemgenet - I jagten på det evige liv

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En dansk forsker med speciale i livsforlængende teknikker dør under mystiske omstændigheder i sin strandvejsvilla. I Paris bliver en tidligere ansat i et genteknologisk firma på makaber vis udstillet til skræk og advarsel foran et kongrescenter, drænet for sidste dråbe blod, og i en skov i hjertet af Tyskland bliver en ung mand hængt under påkaldelse af gamle germanske guder. Videnskabsjournalisten Noah Safran – med halvt danske aner og usædvanlige personlighedstræk – bliver uforvarende viklet ind i de mystiske begivenheder, da han er i Paris for at skrive om den nyeste forskning inden evigt liv. Først da det er for sent at bakke ud, går den blodige alvor op for ham. Hvor tæt er videnskaben på at finde nøglen til det evige liv? Og hvem er det, der er villige til at slå ihjel for at få del i den viden? Michael Lycke, som tidligere har skrevet børne- og ungdomsbøger, debuterer her med en højspændt videnskabskrimi i stil med Jean-Christope Grangé.
"Den veldrejede prolog fungerer allerede som appetitvækker, men hele romanen igennem benytter forfatteren cliffhangers til at skærpe læselysten, som også får næring fra en finsprogbehandling med morsomme varianter af tragisk ironi... Alt i alt kvalificeret underholdning og en vellykket debut."****
- Flensborg avis
"Krimien bliver aldrig kedelig. Aldrig tør. Tværtimod er den tempofyldt, uhyre underholdende og bloddryppende."***** (5 hjerter)
- krimifan.dk
"Så er nattesøvnen spoleret. Michael Lycke debuterer som voksenforfatter med hæsblæsende roman om jagten på det evige liv. "
- Kristeligt Dagblad

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Lycke
Sideantal: 450
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 165 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 40 mm
Vægt: 861 g
Udgivelsesdato: 20 Mar 2012
Oplagsdato: 20 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771087345

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Metusalemgenet - I jagten på det evige liv People'Spress