Mercedesmanden

Reduced price!
Vis stort billede
Mercedesmanden

239,96 kr

-20%

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En kold, mørk forårsmorgen et sted i Midtvesten står flere hundrede desperate arbejdsløse i kø og venter på at en jobbørs skal åbne. Pludselig dukker en stor Mercedes SL 500 ud af tågen, pløjer sig for fuld fart ind i menneskemængden og forsvinder igen. Et år senere er den pensionerede politimand Bill Hodges ved at forsumpe i dårlig dybfrostmad og endnu værre tv.
Massakren på de arbejdsløse er en af de uopklarede sager han stadig ikke kan glemme, og til sin forbløffelse og rædsel modtager han en dag et hånende brev fra Mercedesmorderen selv. Hvad Hodges nemlig ikke ved, er at brevets forfatter på ingen måde er færdig med at hade og hævne sig på verden.
Kælderen under det anonyme hus hvor den unge Brady Hartsley stadig bor sammen med sin fordrukne og nærgående mor, er lige så spækket med plastisk sprængstof som Bradys tanker konstant er det af forestillinger om at udløse nye katastrofer og menneskelige tragedier. Det er det bare kun ham selv der er klar over.
Stille og tilsyneladende helt almindelig går han rundt blandt folk og passer smilende sine anonyme jobs, alt imens han planlægger en terrorhandling uden sidestykke – som kun den næsten udbrændte Hodges og et par meget utraditionelle hjælpere måske vil være i stand til at forudse og forhindre.
Mercedesmanden er Stephen Kings første regulære kriminalroman og vandt i 2015 den amerikanske Edgar Award. Fortsættelsen De der søger udkommer på dansk i efteråret 2016.
“Et opgør mellem godt og ondt som i alle Kings bedste værker, uanset genre.”
– Los Angeles Times

”King brillerer med sit foruroligende portræt af Brady, et ægte uhyre i menneskeskikkelse der giver ny mening til udtrykket ‘ondskabens banalitet.’”
– Publisher’s Weekly

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Stephen King
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Originaltitel: Mr. Mercedes
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Jakob Levinsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Hr. Ferdinand
Bredde: 155 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 40 mm
Vægt: 666 g
Udgivelsesdato: 16 Feb 2016
Oplagsdato: 16 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793323186

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Mercedesmanden Forlaget Hr. Ferdinand