Men mor kom ikke

Vis stort billede
Men mor kom ikke

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Anna og hendes venner havde som børn deres fædres fulde bevågenhed. Dette var en velbevaret hemmelighed, som fædrene vogtede nidkært over. Systematisk blev børnene indkapslet i en verden, hvor de som mennesker ikke eksisterede.

Anna forsøger som ung kvinde at slippe fri af fortidens dystre lænker. Men fortiden vil ikke slippe sit tag i hende, og et tilfældigt møde sætter en livsfarlig lavine i gang.

Vicepolitikommissær Karsten Bruun står nede i de lange og kønsløse kældergange under Herlev Sygehus og betragter måbende det makabre syn af en død mand siddende i en udtjent kørestol, iført en grotesk maske.

Da ofrets identitet bliver kendt, leder det tankerne hen på et dødsfald tidligere på året. Karsten Bruun og hans team aner nogle meget ubehagelige sammenhænge, der sender dem på en rejse ind i et univers, som fremkalder væmmelse, ubehag og afmagt. Det går op for politiet, at de ikke er alene om at bekæmpe uretfærdigheder og forbrydelser. Nogen er kommet dem i forkøbet, og spørgsmålet er, om de kan indhente forspringet.

MEN MOR KOM IKKE er Birgitte Bidgau-Davidsens første roman i serien om vicepolitikommissær Karsten Bruun.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birgitte Bidgau-Davidsen
Sideantal: 442
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Davidsen
Udgivelsesdato: 23 Apr 2014
Oplagsdato: 23 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799651764

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Men mor kom ikke Forlaget Davidsen