Meldt savnet

Vis stort billede
Meldt savnet

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Fjerde bog i serien med tidligere amishpige, nu politichef, Kate Burkholder som hovedperson.


Linda Castillo har med god grund fundet sit danske publikum. Hun er en krimiforfatter på højde med Karin Slaughter, hvilket hendes danske fans har fået øjnene op for.
Første bog i serien er Tvunget til tavshed, anden bog er Bøn om tavshed, og tredje bog er Bryd tavsheden. De to første findes allerede som store paperbacks og til efteråret gælder det også Bryd tavsheden.
Meldt savnet er en dybt foruroligende spændingsroman om et rituel handling, som går fuldstændig galt.
Rumspringa kaldes den periode, hvor amish-teenagere får lov til at stifte bekendtskab med livet uden for den gennemkontrollerede amishverden fuld af regler. Det er en spændende tid fuld af personlige opdagelser og udvikling før livet helliges kirken. Men da en ung teenager forsvinder sporløst, sættes der en brat og dyster stopper for de ubekymrede udfoldelser, og frygten spreder sig gennem det lille samfund.
Et forsvundet barn er et mareridt for alle forældre, og ikke mindre i amishsamfundet, hvor familiebåndene er ubrydelige. Da eftersøgningen pludselig også resulterer i et lig, er der ikke længere kun tale om en teenager, der er løbet hjemmefra, men en mordsag. Politichef Kate Burkholder ved instinktivt, at denne sag vil komme til at kræve alt af hende – både på det profesionelle og på det personlige plan.
Kate og efterforsker John Tomasetti dykker ned i den forsvundne teenagers liv og opdager forbindelser til uopklarede sager, som har ligget i årevis. Men vil det lykkes Kate at samle brikkerne i dette dystre puslespil i tide til at kunne redde den forsvundne teenager og amishsamfundet fra en forfærdelig skæbne? Eller vil hun være fastlåst i en kamp mod en koldblodig morder?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Linda Castillo
Sideantal: 407
Sprog: Engelsk
Originaltitel: Gone missing
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Henrik Enemark
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Forlaget Hr. Ferdinand
Bredde: 147 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 368 g
Serie: .
Udgivelsesdato: 25 Feb 2015
Oplagsdato: 25 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793166370

Udgivelsesår

2014

Sprog

Engelsk

Meldt savnet Forlaget Hr. Ferdinand