Med lukkede øjne (pb stort format)

Vis stort billede
Med lukkede øjne (pb stort format)

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Med lukkede øjne er en rigtig feel-good krimi fyldt med charme, spænding og italiensk stemning. Vi er i Bari i den sydlige og fattige del af Italien. Med andre ord i et område hvor mafiaen hersker – og hvis man ønsker at have livet i behold, sætter man sig som bekendt ikke op mod mafiaen.
Alligevel er det præcis, hvad hovedpersonen gør i denne velskrevne og underholdende krimi.Det er det intense kammerspil, Gianrico Carofiglio mestrer i Med lukkede øjne.
Forfatteren er selv bosat i Bari, hvor han til dagligt er anti-mafia dommer. Det forklarer måske, hvorfor scenerne i retssalen fungerer så fantastisk godt og virker så ægte, men det forklarer ikke den poetiske gnist, der gennemsyrer hele Carofiglios roman og er dens virkelige force.

“Jeg har for længst læst ham på både tysk og engelsk, og i årevis undret mig over, at ingen af hans titler var oversat. Men juhu, nu udkommer den internationalt storsælgende, italienske forfatter, Gianrico Carofiglio, endelig på dansk! Det første udspil hedder ”Med lukkede øjne”, og I kan godt glæde jer. Det er en på en gang drengerøvet og dybsindig retssals-krimi, og hovedpersonen, advokat Guido Guerrieri er et både originalt, overbevisende og latterfremkaldende selskab. Det er italiensk, og det er eccellente!”
– Sissel-Jo Gazan, forfatteren bag Dinosaurens fjer
Gianrico Carofiglios mesterlige krimi >> Med lukkede øjne << strutter af livgivende, litterære D-vitaminer.
– Berlingske Tidende
En god krimi kan også emme af ro og alligevel være en glimrende og underholdende krimi.
– bogblogger.dk

Med lukkede øjne ‘ er en enkelt opbygget, sandsynlig og atmosfærerig krimi , spændende og hurtigt læst. Absolut en krimi over gennemsnittet.
– MetroXpress
“Charmerende, med stilfærdig lune og en god beskrivelse af den menneskelige natur.”
– Søndag“

Klassisk advokatkrimi med sproglig elegance”
– Weekendavisen“
Advokaten og bokseren Guido Guerrieri er et godt nyt krimibekendtskab. Alt sammen fortalt med sproglig elegance og med et på én gang skarpt og kærligt blik for Bari og dens indbyggere.” - Weekendavisen, Thomas Harder“
Med lukkede øjne er til dem der holder af en krimi, som øser af sydeuropæisk charme og med et overskud af humor trods af bogens alvorlige emne… Dette er Gianroco Carofiglios første bog på dansk, men vi vil gerne have de andre også, mange tak. Med lukkede øjne er virkelig velskrevet spændningsroman… Personbeskrivelsene er særdeles gode og bogen emmer af hovedpersonens sarkastiske humor. Med lukkede øjne er en virkelig charmerende spændningsroman, som man sluger med hud og hår. Den bør få mange læsere.” – Lektorudtalelse for Dansk biblioteks center

“Der er hverken svensk kulde og sne eller hårdkogt amerikansk opdager-mentalitet i en ny bog med titlen Med lukkede øjne. Det er nemlig noget så sjældent som en italiensk krimi oversat til dansk – og efter at være røget igennem de i alt 214 sider på ganske kort tid, må overtegnede anmelder konstatere, at det er et interessant bekendtskab. Der er altså en del at holde styr på, men da tempoet i Med lukkede øjne er behageligt – det vil sige ikke alt for hurtigt – kan man som nordisk læser sagtens følge med. Krimien er bestemt en anbefaling værdig.” – Helsingør Dagblad

Med lukkede øjne er en afdæmpet krimi i den forstand, er der er tid til at lade personerne komme til orde, deres historier kan udfolde sig, og der gives tid til at lade den fortættede italienske stemning brede sig. Ganske vist ikke den stemning man finder i turistbrochurerne, men den autentiske stemning på godt og ondt. ”hver eneste person i Carofiglios krimi har en historie at fortælle, og de er alle værd at lytte til.”
– Daily Mail

”Dels en spændende retsalskrimi, men det der placerer den en tand højere er portrættet af en del af det italienske samfund, som man ikke normalt støder på i krimigenren samt en umådelig sympatisk ufuldkommen helt.”
– The Times

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gianrico Carofiglio
Sideantal: 280
Sprog: Dansk
Originaltitel: Ad occhi chiusi
Originalsprog: Italiensk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Annemette Fogh
Oplag: 3
Udgave: 3
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 146 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 277 g
Serie: Guido Guerrieri-serien 1
Udgivelsesdato: 25 Jan 2015
Oplagsdato: 25 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793166387

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Med lukkede øjne (pb stort format) Hr. Ferdinand