Med kurs mod døden

Vis stort billede
Med kurs mod døden

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Fra isbjergenes by nord for Grønlands polarcirkel til Kap Farvel ved helvedes hjørne – og videre til det forhadte fjeld på Færøerne – slipstrømmen efter en dødsdømt flyvning tegner et blodigt spor over verdens barske egne – et spor, der leder mod en hemmelig, som aldrig må afsløres …!

Hvem var de fire mand om bord i det lille taxifly, der forsvandt over Grønlands ødemark under et arktisk uvejr? Hvorfor var flyet overhovedet der? Og hvad var meningen med den farlige og katastrofale flyvning?

Den danske politimand Thomas Heide skal finde svarene. Sammen med en kvindelig retsmediciner sendes de til Isbjergenes By – Ilulissat i Grønland. Og de finder hurtigt ud af, at der er andre, som vil finde flyet – koste hvad det vil!

For Grønlands isfjelde er kun begyndelsen på et iskoldt drama. Intet er, som det ser ud med den fatale flyvning. Og snart må den danske politimand indse, at han har udfordret fanatiske kræfter. De mest uhyggelige mord er tilladt, når verdens farligste mennesker føler sig truede …

Spænd sikkerhedsbæltet til en forrygende thriller fra Grønland, Færøerne, Danmark, Washington og Dubai – med kurs mod døden!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carl Bjerredahl
Sideantal: 465
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Skriveforlaget
Bredde: 146 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 683 g
Udgivelsesdato: 24 Oct 2012
Oplagsdato: 24 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792888297

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Med kurs mod døden Skriveforlaget