Maya - kodekset

Vis stort billede
Maya - kodekset

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

For seks måneders siden satte Adam Sabir sit liv på spil i jagten på Nostradamus’ forsvundne profetier. Nu er han i kapløb med tiden for at afkode henvisninger til de begivenheder der er blevet forudsagt heri, mens de begynder at gå i opfyldelse. Men han er ikke den eneste, der leder efter svar.

Lige i hælene på ham er Corpus Maleficus – et gammelt hemmeligt selskab, der er helliget til at formilde Djævelen. De tolv medlemmer af selskabet – vansirede og forkrøblede siden fødslen, forældreløse og oplært til grusomhed og vold fra deres adoptivmor – er de morderiske konkurrenter.

Med undtagelse af én. Lamia er sluppet ud af sine forkvaklede søskendes klør og er på flugt sammen med Sabir, idet de følger en profeti om Mellemamerika. I mellemtiden går en vulkan i udbrud i Mexico. Mens Sabir grubler over et kryptisk profeti forlader en ung mand, en efterkommer af mayaerne, sin hjemegn og drager ud på en farefuld rejse. Han skal aflevere et gammelt kodeks til mayaernes helligdom - Maskernes Palads. Kun da kan hemmeligheden bag Nostradamus profeti afsløres.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mario Reading
Sideantal: 500
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Mayan Codex
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Steen Sohn
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt & Ringhof
Udgivelsesdato: 04 Jun 2012
Oplagsdato: 04 Jun 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771220445

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Maya - kodekset Lindhardt & Ringhof