Maria Magdalenes døtre - Krimi

Vis stort billede
Maria Magdalenes døtre - Krimi

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Fundet af en menneskeknogle i en svensk affaldshåndtering med spor af et mennesketandsæt giver anledning til international eftersøgning af en formodet svensk eller dansk seriemorder med kannibalske tendenser.
Den københavnske studine Christina Lunds møde med en meget aggressiv taxachauffør som forsøger at hende tvinge hende ind i hans taxa bringer hende ind i den intensive morderjagt. Christina påtager sig rollen som lokkedue.
Under politikontrol bliver Christina som planlagt kidnappet i midten af København. Desværre mister politiet overvågningen og Christina forsvinder i de store svenske skove hos en religiøs sekt, hvor hun og tre andre piger holdes fanget til Påskens højtid, hvor de fire unge piger traditionelt skal ofres som Maria Magdalenes døtre.
Kun en ung tjekkisk pige har tidligere overlevet opholdet hos den religiøse sekt. Pigen bliver fundet påkørt nord for Kristianstad helt nøgen med kraniebrud og hukommelsestab. Sekten begår endnu et nogle rituelle mord.Torben Jürgensen & Lena Redder Wilken
15. Juli 2010

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Torben Jürgensen / Lena Redder Wilken
Sideantal: 348
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 135 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 470 g
Udgivelsesdato: 08 Sep 2010
Oplagsdato: 09 Sep 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776919818

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Maria Magdalenes døtre - Krimi Books On Demand